gromoments

22.21

Kategori: Allmänt

Dagens tankar: Jag vill ta hål i mitt öronbrosk. Jag vill anmäla mig till ett löparlopp i vår/sommar.

Tränade asjobbiga intervallflex idag. Fick ont i knät, så ska ringa en sjukgymnast imorgon. Suger, hoppas jag inte har fått nått problem med det nu

08.57

Kategori: Allmänt

Ny vecka. Eller idag är det ju faktiskt tisdag. Men iallafall en ny vecka. Vecka 46. Var på cirkelfys igår, sjukt kul och sjukt jobbigt. Är inbokad på det imorgon också, wie!

15.13

Kategori: Allmänt

Nästa år fyller jag 21, helt sjukt. När man är 21 är man ju typ vuxen på riktigt. Jag känner mig inte särskilt vuxen, och tror nog att jag aldrig kommer känna mig det till 100%. Som min mamma brukar säga "Jag kommer nog aldrig bli vuxen"

12.55

Kategori: Allmänt

Ibland önskar jag att jag vore en sådan där pigg och alert tjej. En sådan som alltid vaknar klockan 07 med ett leende på läpparna, glad över att få möta dagens nya utmaningar. En sådan som aldrig lämnar lortiga trosor på golvet utan slänger dem direkt i tvättkorgen. En sådan som alltid tar ut soporna och aldrig ens skulle kunna tänka sig att låta dem stå och lukta i hallen i fem dygn. En sådan som alltid gör alla instuderingsfrågor och verkligen sätter sig in i plugget, en sådan som kan säga saker som Oh, vad jag älskar att lära! En sådan person som alltid ler åt sina medmänniskor och aldrig svär när hon åker bil.
 
Jag kommer aldrig bli en sådan tjej. 

22.12

Kategori: Allmänt

Anatomikursen har börjat...Alltså....flera timmar långa föreläsningar om cellen är verkligen inte min grej. Höll nästan på att ge upp där. Idag var det vävnader som stod på schemat, sammanlagt fem timmars föreläsning. Vad kan jag säga? Lättare? Bättre? Lite, men jag antar att den här kursen är en sådan här tråkig men nödvändig kurs som man inte kommer inse vikten av förrän om några år. HÅLL UT GRO. Måste se till att ha pli på mig själv så jag inte sackar efter. 
 
Är så trött, men blir väl så de första veckorna eftersom vi numera har schemalagt varje(!) dag, jämfört med högst tre dagar under Omvårdnadens innehåll och metoder-kursen. För övrigt så är jag helt pank, blir lätt så när kursboken kostar 899 kronor. Ska vårda den ömt så jag kan sälja den dyrt till någon stackars t1:a nästa termin.